VOOR IEDEREEN

waar heeft u hulp bij nodig?

over ALTADOMO

ALTADOMO is in 2017 opgericht door Menno Hooghuis en is actief in 's-Hertogenbosch en omstreken, hieronder vindt u zijn persoonlijke motivatie:

Na mijn studie Bedrijfskunde en een lange periode van werken in het bedrijfsleven, waar het primair draait om zoveel mogelijk geld te verdienen voor het bedrijf, is bij mij steeds meer de behoefte ontstaan om werk te doen waar mensen persoonlijk mee geholpen worden.

Geïnspireerd door het vrijwilligerswerk wat ik verricht heb bij o.a. stichting Divers, de Voedselbank en Humanitas ben ik tot de conclusie gekomen dat ik graag mensen op persoonlijk vlak wil helpen. Daarom heb ik gekozen voor het vak van bewindvoerder, want dat sluit daar heel goed op aan. Alles beïnvloedt de persoonlijke financiën van mensen en de financiën raken alles. Ik heb ondertussen veel gevallen gezien waarbij mensen psychische en zelfs fysieke problemen hebben gekregen doordat ze hun financiën zelf niet op orde kregen. Daar kan en wil ik iets aan doen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn organisatorische inzicht snel structuur en rust breng in de financiële situatie van mensen. Met mijn ervaring kan ik, waar nodig, sturen naar praktische oplossingen voor problemen waar mensen met een beperkt budget tegenaan lopen. Daarmee geef ik aan meer te willen doen dan alleen de financiële administratie: het coachen van mijn klanten is een belangrijk onderdeel van mijn manier van werken. Mijn ambitie is om hulpbehoevende mensen indien mogelijk hun eigen zelfstandigheid terug te geven en anders blijvend te ondersteunen om hun levensstandaard structureel te verbeteren. Dat is mijn idee van bewindvoering, met een hart!

ALTADOMO is opgenomen in het register van professioneel bewindvoerders en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te 's-Hertogenbosch onder nummer 69092893